Historie og udvikling af induktionskomfur

Historien om induktionsovn

A. Opvarmningsprincippet for elektromagnetisk ovn har længe været anvendt til metallurgisk smeltning og andre industrier

B. Som et civilt komfur blev induktionskomfuret først med succes udviklet af Westinghouse i 1972. I 1980'erne var forskellige teknologier til induktionskomfuret gradvist modnet.

C. I begyndelsen af ​​1990'erne begyndte induktionskomfurer at blive introduceret på det kinesiske marked, og de udviklede sig meget efter 1999.

Stor teknologisk udvikling

Udviklingen af ​​induktionskomfur afhænger hovedsageligt af udviklingen af ​​nogle teknologier, hovedsageligt i følgende aspekter:

1. Lavfrekvent induktionskomfur - højfrekvent induktionskomfur
Det tidlige lavfrekvente induktionskomfur bruger direkte 50HZ vekselstrøm til at generere vekselmagnetisk felt, som er stort i størrelse, højt i stemmen og lav effektivitet.Det højfrekvente induktionskomfur omdanner almindelige beboers strømforsyning til 20-30KHZ højfrekvent vekselstrøm, som genererer højfrekvent magnetisk vekselfelt, som er lille i størrelse, lavt støjniveau og høj effektivitet.

2. Analog kontroltilstand - digital kontroltilstand
De tidlige induktionskomfurer brugte analog kontroltilstand med enkle funktioner og dårlig pålidelighed.På nuværende tidspunkt bruger de fleste induktionskomfurer digital kontroltilstand med høj integration, kraftfulde funktioner og høj pålidelighed.

3. Udvikling af komponentfremstillingsteknologi:
en.Panel: hærdet glas - glaskeramik panel
b.Højeffektafbryder: transistor IGBT (isoleret gate bipolær transistor)
c.Køleventilator: AC aksial flowventilator - DC-luftbørsteventilator eller ventilator med variabel frekvens

Hvorfor vælge os

Guangdong Shunde SMZ Electric Appliance Technology Co., Ltd. befinder sig i Ronggui Street, Shunde District.Det udvikler sig hurtigt på grund af dets dominerende geologiske beliggenhed og komplette industrielle kæde.Grundlagt i 2000 startede vores virksomhed fra reservedele og tilbehørsdele, men nu har vi udviklet os til en ny højteknologisk virksomhed, der integrerer med R&D, strukturdesign, kvalitetskontrol og salgsservice.


Indlægstid: 11-10-2022