3 år!Kan ikke vente med at komme til Hong Kong!

3 år!Kan ikke vente med at komme til Hong Kong!!(1)

 

Hong Kong Electronics Fair (forårsudgave), som verdens mest indflydelsesrige elektronikudstilling, en stor international elektronikudstilling, tiltrækker udstillere fra hele verden.Detelektroniske produkterudstillet omslag audiovisuelt, multimedie, digital billedbehandling, husholdningsapparater, kommunikation og elektronisk tilbehør, osv.... det er anerkendt som en af ​​verdens største og mest indflydelsesrige globaleelektronikudstillinger.

DetHong Kong Spring Electronics Fairer vært for Hong Kong Trade Development Council (HKTDC).Sidste gang i 2019 deltog mere end 3.300 udstillere fra 24 lande og regioner i udstillingen, hvilket tiltrak 92.000 professionelle besøgende fra 153 lande og regioner til at besøge og købe.

DetInnoEXafholdes også af Hong Kong Trade Development Council på samme tid med Electronics Fair.Sidste gang i 2019 tiltrak det i alt 590 udstillere fra 14 lande og regioner for at vise de nyeste informationsteknologiske produkter og løsninger.

3 år!Kan ikke vente med at komme til Hong Kong!!(2)
3 år!Kan ikke vente med at komme til Hong Kong!!(3)

Ønsker du at indsamle førstehånds markedsintelligens?Er du klar til at møde dine potentielle partnere?Er der et tip eller en påmindelse om at komme til Hong Kong?

Vi vil have nyenye modellermed innovativehøjteknologiske produktervist på messen, så kom til messen og kig, du vil finde sjov.

Find mere sjov, gå og browse vores web på

 https://www.smzcooking.com/, du kan efterlade din besked på nettet eller sende mig en e-mail om ethvert spørgsmål om disse produkter, så vender vi tilbage med det samme.Email: xhg12@gdxuhai.com


Indlægstid: Mar-24-2023